12 Ağustos 2013 Pazartesi

WeChat ile Telsizlere Dönüş

Ramazan Bayramında sevdikleri ile ücretsiz mesajlaşıp konuşmak isteyenlerin yeni yercihi Wechat oluyor. “Bağlanmanın yeni yolu” mottosuyla 2013’te Türkiye pazarına giriş yapan yenilikçi mobil mesajlaşma uygulaması WeChat dünya çapında 300 Milyon kullanıcı çıtasını geride bıraktı.
Dünyaca ünlü futbol yıldızı Lionel Messi, WeChat’in global reklam kampanyasında WeChat’in reklam yüzü olarak karşımıza çıktı. En çok indirilen uygulamalar arasında yer alan WeChat ilk global reklam serisini, “We Share, We Love, WeChat” mottosuyla Türkiye’de de başlattı.

WeChat sesli görüşme özelliği ile yazmaktan sıkılanlar bu uygulamanın tadını çıkarıyor.. Tek yapmanız gereken basıp konuşmak. Tamamen ücretsiz olan bas-konuş özelliği ile arkadaşlarınızla sesli görüşmeler yapabilirsiniz. Üstelik göndermiş olduğunuz sesli mesajları silebilmekte mümkün. TÜm özellikleriyle Wechat uygulamasını ücretsiz indirip kullanmak için tıklayınız




Facebook kullanıcılarının yakından tanıdığı haber kaynağı özelliği Moments ismiyle Wechat uygulamasında yer alıyor. Arkadaşlarınızın durum güncellemelerini, eklediği fotoğrafları görebildiğiniz bir özellik olan Moments paylaşım yaptığınız ekran.
Genel Özellikler:
     iOS, Android, Blackberry, Windows ve Symbian işletim sistemlerini destekler.
     HD kalitesinde Video görüşmeleri yapabilirsiniz.
     Sesli görüşmeler (Bas-Konuş) yapabilirsiniz.
     Ücretsizdir ve reklam içermez.
Mobil mesajlaşma uygulamalarında en önemli tercih edilme sebebi tüm arkadaşlarınızın o uygulamayı kullanıyor olmasıdır. Ücretsiz olan WeChat ayrıca bütün işletim sistemleri tarafından destekleniyor, AppStore’da ve Google Play’da en çok indirilen uygulamalar listesine girmeyi başarmış durumda. Yani artık tüm arkadaşlarınız burada. Bayramdan önce indirip denemek uygulamayı öğrenmek için vakit kaybetmeyin. 
WeChat’i buradan ücretsiz indirebilirsiniz. http://wechat.com/en/download.html 
Artık tüm arkadaşlarınız burada. Bayramdan önce indirip denemek uygulamayı öğrenmek için vakit kaybetmeyin. 
WeChat’i buradan ücretsiz indirebilirsiniz. http://wechat.com/en/download.html