5 Kasım 2013 Salı

Tiger Woods neden köprüde golf oynuyor?


Bugün Boğaz Köprüsü Tiger Woods'un Asya'dan Avrupa'ya atacağı golf topu sebebiyle 1 saat süreyle kapalı olacak. Dün akşamdan beri İstanbullular bu trafik çilesine kendilerini hazırladılar. Vali Mutlu Twitter hesabından bugün şu açıklamayı yaptı.


Emniyet Müdürlüğü  köprünün Avrupa'dan Asya'ya geçiş yönünde kapanmayacağını duyurdu. Bu pek çocuğumuzu bir nebze rahatlatmış olmalı :)

Boğaz Köprüsü neden kapanıyor?

Aslında Türkiye'nin tanıtımı için güzel bir sebepten kapanacak. Türkiye Golf Federasyonu'nun çabalarıyla dünyaca ünlü European Tour'un bir ayağı Türkiyede'de gerçekleşecek. "Turkish Airlines Open adıyla 7 - 10 Kasım 2013 tarihlerinde Antalya Belek'te gerçekleşecek turnuva yılın en büyük uluslararası organizasyonu olacak.

Turkish Airlines Open kapsamında dünyaca ünlü golf oyuncusu Tiger Woods tanıtım amacıyla Boğaz Köprüsünden golf topu atacak. CNN, Reuters gibi pek çok uluslar arası basın organları da orada olacaklar.

Tiger Woods kimdir?
















Tam adı Eldrick Tont "Tiger" Woods olan golf oyuncusu elemanımız 2008'de dünya şampiyonu olarak 110 milyon $ kazanmış. Şu anda saniyede 148 $ kazanıyormuş. Kendisi  37 yaşında olup budistmiş.